Каталог продукції
Щити ЩМП IP31 українського виробництва

Щити ЩМП IP31 українського виробництва

Щити ЩМП використовуються для збирання різноманітних електрощитів: силових, керування, автоматики. Дозволяють проводити монтаж апаратури як модульного, так і звичайного виконання.

Виробництво щитів ЩМП відповідає вимогам європейських та українських стандартів і норм. Базуючись на системі контролю якості IS0 9001 та безпеки виробництва IS0 45001, на виробництві встановлюється детальний контроль над всіма процесами – від контролю якості вхідних матеріалів до відвантаження, що забезпечує якість кінцевої продукції.

Комплексна автоматизація покладена в основу всіх етапів виробництва. Сучасні цифрові й роботизовані комплекси задіяні при лазерному розкрою металу, гнуті металу, зварюванні, підготовки поверхні (хімічній обробці), порошковому фарбуванні деталей.

Таким чином, для лазерного розкрою листового металу корпусів шаф використовується потужний, високопродуктивний волоконний лазер із міжнародною передовою технологією високоякісної систему ЧПК CypCut, компанії SENFENG LEIMING LASER, яка є одним із найбільших виробників лазерного обладнання.

Для виконання якісного гнуття металу, що забезпечує високоточне складання шафи, використовується шестиосевий листозгинальний гідравлічний прес з ЧПК BAYKAL, одного з найкращих виробників Туреччини, який вирізняється великою швидкістю і точністю згину.

При зварюванні використовуються роботизовані зварювальні комплекси Panasonic TAWERS TM-1800 WG3.

Контроль за виконанням сертифікованих технологій та процесів зварювання виконується міжнародним інженером IWE по DIN EN ISO 14731. Зварювальники та оператори роботизованих комплексів атестовані згідно DIN EN ISO 9606-1 та DIN EN ISO 14732. Сертифікацією технологій зварювання та персоналу займалася міжнародна організація TUV THURINGEN.

На виробництві дотримуються всі останні екологічні вимоги. Всі матеріали відповідають міжнародним стандартам ΕΝ ISO 9001 та ΕΝ ISO 14001, що підтверджує ефективне впровадження у міжнародні стандарти якості та в систему охорони навколишнього середовища.

Так в підготовці поверхні використовується екологічно чиста система захисту від корозії за методом «ENVIROX–EP» закритого типу, що не містить хрому, спеціально розроблена для попередньої обробки сталевих поверхонь. При спільному використанні з знежирювальним підсилювачем, очищення та захист від корозії металевих поверхонь відбувається в чотири стадії. Автоматизовані системи управління контролю хімічного складу оброблювальних речовин дозволяють підтримувати хімічні сполуки у вірних пропорціях, що в свою чергу забезпечує максимальну якість обробки та захисту поверхонь деталей. Утворений захисний шар, є ідеальною підкладкою для наступних покриттів.

Для покриття шаф використовується фарба «ΝΕΟΚΕΜ», яка поєднує ідеальний зовнішній вигляд із високою довговічністю. Високі стандарти якості «ΝΕΟΚΕΜ» забезпечують високу стійкість порошкових покриттів до випробувань на механічну та хімічну стійкість. Крім того, гарантують чудову довговічність на відкритому повітрі, довгострокове збереження кольору та блиску за високої інтенсивності сонячного УФ-випромінювання.

Технічні характеристики ЩМП:

  • Ступінь захисту: ІР31

  • Матеріал: Сталь

  • Номінальний струм: 630А

  • Колір: RAL7035

  • Монтажна панель: Так

  • Ввід кабелю: Знизу

  • Ступінь захисту від механічного впливу: ІК08

  • Температура експлуатації: від –60 до +40 °C

  • Термін експлуатації: 15 років

  • Гарантія: 3 роки.